Pakastetut käsitellyt sardiinifileet, jotka on saatu kalastamalla.
Lasitettu pakastettu tuote (15%-20%), pakattu pahvilaatikoihin, merkitty ja lavalle pakattu.
Bonitoa kalastetaan Kantabrianmerellä. Kypsennyksen jälkeen Boniton arvostetuin osa, joka on hunajamainen ja maukas, maustetaan neitsytoliiviöljyllä ja suolalla. Tämä on luonnontuote, joka on valmistettu korkealaatuisesta sinisestä kalasta ja sillä on lukuisia terveyshyötyjä.
Herkkulliset Cantabrian-sardellifileet oliiviöljyssä. Valmistettu perinteisellä menetelmällä, kypsinä, puhtaina ja suolatasapainossa.
Suositellaan kulutettavaksi ennen kuin 1 vuosi on kulunut valmistuspäivästä.
Osittain säilyke, säilytä +5ºC ja +12ºC välillä. Kun pakkaus on avattu, peitä öljyllä ja kuluta 5 päivän kuluessa.
Vältä, jos olet kala-allerginen.
Kohtelemme tuotteitamme rakkaudella ja kunnioituksella, ja sen huomaat pöydälläsi.
Ainesosat: Sardellifileet, oliiviöljy ja suola
Nettopaino: 50 g
Valumapaino: 28 g
SKU: RR-50
Bonito del Nortea pyydetään Kantabrianmerellä kesäkuusta lokakuuhun valikoivilla kalastusvälineillä, yksi kerrallaan, koukuilla. Se on tunnettu valkoisesta ja mureasta lihastaan, pehmeästä maustaan ja mehukkaasta koostumuksestaan. Se säilötään ja peitetään miedolla etikkakastikkeella. Se ei sisällä gluteenia. Ruoka sopii keliakiaa sairastaville.